Current Status
Not Enrolled
Price
SEK5500
Get Started

Stresshantering – kurs med coaching
Genom det här upplägget har du kursen stresshantering som har ett upplägg om 6 veckor med 4 olika avsnitt. Du får övningar att utföra under två veckor mellan de olika avsnitten. Det finns dock möjlighet att göra kursen i det tempo som passar dig bäst.

Du har även fem coachingträffar som du lämpligtvis bokar in med 2 veckors mellanrum från uppstart av kursen. Vid bokning av tid uppger du ditt kvittonummer. Du får också gärna kontakta mig så gör vi ett upplägg direkt från start.

Du lär dig olika tekniker för att hantera stress men får även övningar för att leva utifrån din egen värdegrund. med andra ord att leva det liv så som du vill att det skall vara.

Det är såklart inte helt enkelt men genom att vara medveten om dina beteenden och hur då påverkas av stress har du också en chans att påverka hur du har det. Och även hur du kan förhålla dig till olika situationer.

Det finns möjlighet att köpa kursen med coaching inkluderat, se courses and classes. Du är såklart välkommen att boak coaching separat i efterhand om du hellre vill det.

Lycka till!
Margareta

Har du köpt den här kursen
startar du den i rutan för “Course Content” nedan.